Met regelmaat worden er WORKSHOPS georganiseerd bij BARA N53. Hieronder vind je het overzicht.

Nota bene: hieronder staan de workshops die verwacht worden wanneer de studio weer opent. De data volgen zodra ze bekend zijn.

Workshop ‘Plan Flow / Organiseer Indianentijd – Het andere Timemanagement
door Iris Berger
Nieuwe datum volgt.

Kom je vaak tijd te kort? Ervaar je drukte in je hoofd en onrust in je lichaam? Voel je je vaak gestrest? Je bent niet de enige!

In deze workshop leer je alles over wat je kunt doen om tijd over te houden, in de hectiek van de dag rust te vinden, je belangrijkste werk af te maken en met een voldaan gevoel je (werk)dag af te sluiten. Het gaat er niet om hoeveel tijd je hebt, maar om hoe je de tijd die je hebt ervaart. 

Wat deze workshop je oplevert: tijd, plezier en rust! 

Informatie en aanmelding

Workshop Thaise Yoga Massage door Minna Sangi

Tijdens deze authentieke workshop (Nuad Boran, The Ancient Practise) leren we in tweetallen eenvoudige en doeltreffende massagetechnieken voor de benen, bekken en onderrug in liggende houding. De technieken zijn eenvoudig, effectief en toegankelijk voor iedereen, en worden stapsgewijs en duidelijk uitgelegd en gedemonstreerd.

Informatie en aanmelding

Workshop Essential Somatics door Tyske van der Hoogte

In de traditie van Thomas Hanna heeft Martha Peterson bewegingen ontwikkeld om pijn in het lichaam waarvan de oorzaak onduidelijk is, te verlichten en zelfs op te lossen. Essential Somatics is erop gericht om mensen zelf capabel te maken in het signaleren en oplossen van problemen en pijn in het lichaam. De bewegingen worden in principe op de vloer gedaan, hoewel er zeker ook mogelijkheden zijn voor zittend bewegen voor diegenen die moeite hebben met gaan liggen en opstaan van de vloer.

Aanmelding en informatie